Nova sezona je pred nama! ;)

By allegroad | August, 19, 2016 | 0 comments

Kraj leta je idealno vreme da donesete jednu od, pokazaće se, najznačajnijih odluka u vašim životima a to je da krenete na PLES! 🙂

KURSEVI PLESA
U okviru Plesnog centra Allegro imate na raspolaganju više vrsta plesnih kurseva koji su fokusirani na različite plesne stilove. Možete pohađati jedan ili više kurseva istovremeno, a na raspolaganju su vam sledeći kursevi:

SALSA
ALL DANCES (klasični i latino plesovi)
ARGENTINSKI TANGO
REGGAETON
KIZOMBA

ZAŠTO ALLEGRO?
Plesni centar Allegro ima već 10 godina dugu tradiciju u organizovanju plesnih kurseva. Trenutno smo jedan od najvećih plesnih centara u regionu i radimo u nekoliko gradova u Vojvodini. Kroz našu školu plesa prošlo je nekoliko hiljada plesača koje danas možete sresti na plesnim podijumima širom Evrope.

Naši instruktori su jedni od najiskusnijih i trenutno najangažovanijih preadavača na mnogobrojnim internacionalnim festivalima.

PRIJAVA
Sve što treba da uradite je da popunite prijavni obrazac na našoj web stranici i na taj način rezervišete svoje mesto u novim početnim grupama.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVr2qWzO3qCSD9nmdbaUgBe3iF-v9EmtP4_vYrdhXocHYzrQ/viewform

Molimo i sve naše dosadašnje članove da OBAVEZNO popune prijavni formular kao i odaberu na koje kurseve će ići od septembra kako bismo mogli da formiramo grupe i objavimo novi raspored!

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScpKJJ5_A7bVmLwrc…/viewform

Promenite svoj život, odaberite PLES!

Dobro doćli u SVET PLESA!
Dobro došli u Allegro! 🙂
Dobro došli u SVET